Programmodul för för att förladda Volvokort med gratis tvättar

Detta kan användas för de flesta typer av kort, men Volvokort används som exempel nedan.

Det här systemet innebär att man kan förladda valfria kort (i detta fall Volvokort), med ett antal tvättar som inte kommer att debiteras via Volvofinans.

Detta kan till exempel användas när en kund köper en bil. Då får kunden normalt ett Volvokort med på köpet. Detta nya kort (eller ett gammalt som kunden redan har) dras i en enkel kortläsare kopplad till en vanlig Windowsarbetsplats på bilförsäljningen och aktiveras med ett antal tvättar, till exempel 10 stycken.

När kunden sedan kommer till biltvätten så kommer kontoautomaten där att räkna ner en av de förladdade tvättarna och ingen normal debitering skickas till Volvofinans.

När kunden har förbrukat sina gratistvättar så kommer debiteringar att börja skickas till Volvofinans på vanligt sätt igen.

I de fall tvätten har olika program så får kunden välja bland dessa oavsett pris på tvättarna. Det är bara antalet tvätt som räknas. Alternativt så kan ett fast programnummer läggas in på kundens kort och då får han bara det programmet.

Ihopkopplingar av flera anläggningar

De kvarvarande tvättarna lagras i en central tvättserver som flera kontoautomater kan vara anslutna till.

Så detta system kan man använda gemensamt för flera anläggningar och kunden behöver inte vara tvungen att åka och tvätta vid just den anläggningen där han har köpt bilen.

Till exempel ofta handlar kunden bilen vid den anläggning som är närmast hans arbetsgivare, men han tvättar på den anläggning som är närmast bostaden.

Var man kan ladda tvättarna och var man kan använda tvättarna konfigureras i systemet.

Exempel

Man kan lägga in färdiga kampanjer i systemet som kassapersonalen kan välja från, eller alternativt slå in kontonummer och kostnadsställe vid laddningstillfället.

Exempel på kampanjer
KampanjAntalKontonr och kostnadsställe
Nybilsförsäljning10 tvättar4463-599
Reklamation verkstad3 tvättar4471-529
Öppethushelg1 tvätt4180-511

Syfte

Det främsta syftet med detta system är att få in en vana hos kunderna dels att använda sitt Volvokort och dels att använda den rätta tvättanläggningen. När han har förbrukat sina tvättar så kommer han oftast att vara trogen den anläggningen.

Passar till

Denna programmodul kan användas till alla typer av Washmatic, både Classic och WL.

Administrationsystemet Emmet behövs inte, men det rekommenderas starkt, eftersom man annars har svårare med uppföljning och kontroll.

Utskrifter

Rapporter och statistik kan skrivas ut på valfri skrivare kopplad till tvättadministrationssystemet Emmet.

Artikelnummer

316 Windowskortläsare med program
272 Förladdningsprog i kontoautomat

Tillbaka till produktsidan